söndag 4 april 2010

Efterdyningar från Ramsjö resan!!!

Men tänk vad en flaska whiskey kan ställa till det.( kan tänkas att det inte bara var whiskeyn fel..) På bussresan hem från Ramsjö, var det livat i holken, som jag tidigare nämnt. Som det brukar. Tjo tjim,skål,historier, sång, och annan diverse underhållning. En ramla hit o en ramla dit och en ramlade ner i diket...Just där var det nog många som ramlade... Eller ut i från bussen rättare sagt.Många som vaknade med skallebank, dan efter kan jag lova..

.Att jag brukar tappa saker o glömma i mitt nyktra tillstånd..men men... Va faan gjorde Svens telefon i Olles garderob??? Ja att hitta lik i garderoben har man ju hört talas om.!!!
Men i allanfall så slutade historien med telefonen, att den återbringades till ägaren som nu var/är Sven.

Som sagt , tänk vad whiskeyflaskor(innehållet) kan ställa tillmed. Efter man läst nedanstående historia så kan man ju förstå att saker o ting kan hända, när man druckitwhiskey.
Tjing.

Tolv flaskor whiskey
Jag hade tolv flaskor whisky i min källare. Emellertid tyckte ej min hustru om detta mitt spritinnehav, varför hon bad mig hälla ut alltsammans i vasken. Eftersom jag inte vågade säga emot henne, började jag mitt vanskliga arbete sålunda.Jag drog upp korken ur den första flaskan och hällde ut innehållet i vasken med undantag av ett glas som jag drack ur.Så drog jag korken ur den andra flaskan, hällde ut innehållet i vasken med undantag av ett glas, som jag drack ur.Jag drog sedan korken ur den tredje flaskan, hällde ut ett glas, med undantag av det innehåll, som jag drack ur.Så drog jag korken ur den fjärde vasken, hällde flaskan i glaset, som jag sedan drack ur. Sedan drog jag upp korken ur det nästa glaset, hällde korken i flaskan och drog ur glaset. Därefter drog jag korken ur flaskan, hällde vasken i flaskan och satte korken i flaskan med glaset och hällde whiskyn på flaskan.Då alla flaskorna voro tomma, stödde jag huset med ena handen medan jag räknade flaskor, korkar och glas med den andra. Det blev 29 precis.För att vara säker på min sak räknade jag en gång till. Den gången blev det 74 igen.Då huset passerade förbi räknade jag det hela om igen och till sist alla husen, flaskorna samt vaskarna med undantag av en kork som jag hällde i huset och drack ur....Här en liten bild från Gästrikemästerskapen som drog många deltagare under påskhelgen.
Ha en bra Påskhelg, De va väl avslutningen på vinterns pimpeltävlingar.
På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar